Aktiviteter i hallen

I hallen vill vi att alla ska kunna känna en gemenskap och glädje. Våra aktiviteter ger dig möjligheten att utvecklas som padelspelare och kunna få nya kontakter, vänner eller varför inte en ny spelpartner.

Frukostpadel

Det sägs att en stabil frukost ger en bra start på dagen, men har ni testat starta dagen med en padelmatch? För de morgonpigga kan vi varmt rekommendera vår frukostpadel innan arbetsdagen börjar, tänk själva att stämpla in på jobbet som vinnare!

Lunchpadel

Ibland kan det vara skönt med ett miljöbyte under arbetsdagen, vi föreslår naturligtvis lunchpadel! Efter din padelmatch kan vi erbjuda fräscha sallader och svalkande dryck, så att du klarar resten av arbetsdagen utan problem!  

Padelturnering

Vill du kombinera glädje med tävling? Då är våra padelturneringar helt perfekt! Med jämna mellanrum kör vi igång turneringar, där en härlig gemenskap och fina priser till vinnarna utlovas.

Padelträning

Vill du utveckla ditt padelspel? Våra utbildade padeltränare håller veckovis i träningar där du får lära dig behärska de tekniska bitarna i spelet. Vi har träningar för både vuxna och barn!

Bokningar/Anmälningar

Facebook och Instagram (@padelcity1809) lägger vi frekvent ut information om kommande aktiviteter i hallen. Är du intresserad av att boka en plats till någon av våra aktiviteter? Det gör du via matchi, eller kom in till oss under bemannad öppettid så hjälper vi dig med anmälan.

Friskvård

Passa på att nyttja ditt friskvårdsbidrag hos oss! Vi är anslutna till Epassi/Actiway. 

Välkommen till Padelcity 1809 – Hela Borås padelhall!

Padelcity 1809 Instagram - Padel Borås    Padelcity 1809 Facebook - Padel Borås