Sommarhandicapen

Vi sätter ihop en serie baserat på handicap! Ta chansen och slå flera nivåer bättre spelare! Eller ta helt enkelt chansen att få storstryk av flera nivåer lägre rankat motstånd!

Så här går det till

1. Anmäl ett lag om 2 personer till info@padelcity1809.se

2. Vi sätter handicap på varje lag och där sedan varje game startar med ert och ert motstånds handicap. Ert  handicap kan vara allt från -40 till +40. Har ni exempelvis -15 måste ni vinna en boll för att komma upp till 0 och har ni +30 räcker det att vinna 2 raka bollar för att ta hem gamet!

3. Sommarhandicapen är ett seriespel som pågår under perioden 1/7 tom 11/8 2024.

4. Spela precis när du vill. Hemmalaget ansvarar för att boka tiden i samråd med bortalaget. Du bokar tiden direkt via ditt Matchi-konto precis som en vanlig bokning. Utöver kostnaden för banan som du betalar så tar vi ut en administrativ avgift på 100 kr per bokad match. Så spelar du exempelvis 6 matcher och har således 3 hemmamatcher så betalar du ytterligare totalt 300 kr/lag utöver kostnaden för bokningen. Betalning av denna avgift görs direkt i hallen.

5. Serien pågår under perioden 1/7 tom 10/8. Vi garanterar minst 5 matcher.

6. Pris: Vanlig tidsbokning + 100 kr per bokad bana (hemmalaget betalar avgiften).

7. Ert resultat skickas till info@padelcity1809.se direkt efter färdigspelad match. Hemmalaget ansvarar för att skicka resultatet.

Senaste anmälningsdag är 26:e juni. Serien startar 1:e juli.

Game on och lycka till! 🎾😍🏆

Padelcity 1809 Instagram - Padel Borås    Padelcity 1809 Facebook - Padel Borås